

DMVmoves.org

## **TASK FORCE MEETING**

Monday, September 23, 2024 11:30 A.M. – 2:00 P.M. WMATA New Carrollton Office Building

## **AGENDA**

11:30 A.M.	Lunch
12:00 P.M.	1. Welcome (10 minutes)
12:10 P.M.	2. Advisory Group Reports (10 minutes)
12:20 P.M.	3. Advisory Group Recommendations (20 minutes) a) DMV <i>Moves</i> Vision & Goals b) Initial Action Steps
12:40 P.M.	4. Regional Transit Funding (25 minutes) a) Current Transit Expenditures and Funding Sources b) Forecasted Unmet Funding Needs
1:05 P.M.	5. Potential Mechanisms to Generate Dedicated Transit Funding (45 minutes)
1:50 P.M.	6. Next Steps (10 minutes)
2:00 P.M.	Adjourn